BEHANDLING

Kronstad Tannlegesenter er en allmennpraktiserende tannlegeklinikk som holder til i Kanalveien 109 i Bergen. Vi utfører de fleste tjenester innenfor tannlegefaget. Under kan du lese mer om våre behandlinger.

Kontaktinformasjon

Mandag - Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 16:00
Akutthjelp på lørdager og kveld ved avtale.

Årlige kontroller

Det er fornuftig å kontrollere tennene ofte – minst en gang i året. Ved årlige kontroller fjerner vi tannstein og ser til at alt er slik som det skal være. 

Dersom du har spørsmål angående tannhelse eller annet angående dine tenner, spør oss gjerne ved den årlige kontrollen, og vi vil rådgi deg og gi deg gode tips.

Tannkjøttbehandling og profylakse

I tillegg til kontroll og regelmessig behandling av tannkjøttet, utfører vi behandling av alle typer tannkjøttsykdommer, som for eksempel periodontitt.
Er du usikker på om du har en tannkjøttsykdom? Spør oss.


Vi tilbyr behandling med Airflow for fjerning av misfarging og grundig rens av tenner.

Kroner

Noen ganger kan en tann være så ødelagt av råte at det ikke vil hjelpe å fikse dem ved hjelp av en vanlig fylling. Da er det beste alternativet en krone. En slik krone lages ved at tannlegen sliper ned tannen, tar avtrykk og sender dette til tanntekniker for utforming.

broer

En manglende tann kan erstattes ved å lage en tann bro. Da må den kunstige tannen festes på nabotennene. Disse må da slipes til. 

Dersom nabotennene er i svært god tilstand, er det synd å måtte slipe disse, og et implantat kan da være løsningen.

Tannbleking

Ønsker du deg hvitere tenner? Har du tenner som kanskje er skadet av røyking eller bruk av snus? 


Vi har nå kampanjetilbud på bleking av tenner til pakkepris 3350kr. Tilbudet inkluderer blekeskinner og blekegel til hjemmebleking av begge kjever.

Akutt hjelp

Vi yter akutt hjelp ved akutte tilfeller, som for eksempel ulykker og akutt tannpine. 

Vi er tilgjengelige når du trenger det! Ved akutt hjelp kan du få time samme dag.

Protese

Dersom en pasient mangler alle tennene i kjeven, kan vi lage en tannprotese. En tannprotese lages etter å ha tatt et avtrykk av den tannløse kjeven. Ved hjelp av avtrykket lager man en protese som består av plastakrylat. 

Tannprotesen settes fast i munnen, og den dekker hele gommen. En tannprotese kan i blant brukes for å erstatte et par tenner, men da sitter den fast med klemmer på de tennene som er igjen i munnen.

rotfylling

Dersom nervene i tennene er betent eller infisert, kan det være nødvendig med rotfylling. Nerven i tannen fjernes, og rotkanalen fylles med rotfyllingsmateriale.

Ved hjelp av lokalbedøvelse (dersom nerven er levende) kan behandlingen utføres så godt som smertefritt.

Forebyggende behandling

Det beste du kan gjøre for dine tenner, er å utføre forebyggende behandling. Dette vil si bruk av tanntråd, fjerning av tannstein samt å minimere inntak av brus, juice og andre syreholdige drikker. 

Spør oss om råd innen forebyggende behandling av dine tenner.

trekking av visdomsjeksel

Har du en visdomsjeksel som plager deg? Vi utfører trekking av visdomsjeksler. Kontakt oss for timebestilling.
Mandag - Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 16:00
Akutthjelp på lørdager og kveld ved avtale.
© Kronstad Tannlegesenter
Utviklet av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram